Segítség KözpontSúgó

Impresszum

Auvesta Edelmetalle AG

Az adatok megfelelnek e TMG 5§-nak és a további törvényeknek

Sitz

Industriestr. 4
D-83607 Holzkirchen
Telefon: +49 8024-47 41 144
www.auvesta.com
info@auvesta.com
ÁFA azon.: DE 263905793

Cégvezetés

Dr. Franz Hölzl

A felügyelőbizottság elnöke

Eduard Huber

Cégbíróság

Amtsgericht München
Nr HRB 177768

Az RStV 55§ 2. szakasz szerint a tartalomért felelős

Dr. Franz Hölzl
Auvesta Edelmetalle AG
Industriestr. 4
D-83607 Holzkirchen

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme legmagasabb prioritású a számunkra. Ezért alapvetően nem adjuk tovább adatait harmadik félnek.

Részletes adatvédelmi útmutatónkat itt találja

Márkák és jelzetek

Az Auvesta Edelmetalle AG (röviden "auvesta") és a többi bejegyzett márkanévként jelölt kifejezés az Auvesta Edelmetalle AG márkaneve vagy bejegyzett márkaneve. A logók, oldal- és fejlécek, navigációs sávok, grafikák, kapcsolófelületi jelek és megjelölések az Auvesta Edelmetalle AG márkanevei vagy jelzetei. Nem szabad ezeket a márkákat vagy jelzeteket olyan termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatba hozni, ami nem az auvestától származik, semmilyen olyan formában sem szabad használni, ami az auvesta ügyfeleit félrevezetné ill. az auvesta leértékelését vagy diszkreditálását eredményezné.

A jelen weblapon megjelenő minden más, nem az auvesta tulajdonát képező márka a mindenkori jogtulajdonosok tulajdona, akik adott esetben kapcsolatban állnak az auvestával, annak megbízottjai vagy szponzoráltjai.

Békéltető eljárás:

Az Európai Bizottság online békéltető platformot biztosít, amit az alábbí címen érhet el: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

A békéltető eljárásban nem kötelességünk részt venni és nem is vagyunk rá készek.

Copyright

A teljes weboldal ill. annak részeinek másolása vagy reprodukciója csak olyan célra megengedett, ami egy megrendelés auvestánál történő feladását szolgálja vagy ezt a weboldalt beszerzési forrásként hasznosítja.

A jelen weboldalon elérhető anyagok és információk minden egyéb felhasználása, a reprodukciót, tovább hasznosítást, módosítást és nyilvánosságra hozatalt is beleértve, a fent nevezett célon túlmenően tilos, ez alól csak az Auvesta Edelmetalle AG adhat előzetes, írásbeli felmentést.

A tartalom szavatolása

Oldalainkat a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ennek ellenére sem tudunk felelősséget vállalni a tartalmak helyességéért, teljességéért és aktualitásáért. A TMG 7§ 1. szakasz értelmében szolgáltatás nyújtóként a jelen oldalakon elhelyezett tartalmakért az általános törvények szerint vagyunk felelősek. A TMG 8-10§-ok szerint, szolgáltatás nyújtóként azonban nem vagyunk felelősek a kapott vagy elmentett külső információk felügyeletéért, vagy annak kutatásáért, hogy abban nincsenek-e törvényellenes tevékenységre utaló dolgok. Az általános törvények szerinti kötelezettségünk az információk eltávolítására vagy használatuk zárolására érintetlen marad. Ez ügyben a felelősségünk csak a konkrét törvénytelenség tudomásunkra jutásától áll fenn. Amennyiben ilyen jellegű törvénysértés jut tudomásunkra, az érintett tartalmakat el fogjuk távolítani.

A linkek szavatolása

Ajánlatunk harmadik felek weboldalaira mutató külső linkeket tartalmaz, amik tartalmára nézve semmilyen befolyásunk sincs. Ezért az ilyen idegen tartalmak iránt semmilyen felelősséget sem tudunk vállalni. A belinkelt oldalak tartalmáért mindig az adott oldalak üzemeltetői a felelősek. A belinkelt oldalak törvényességét ellenőriztük a link elhelyezése időpontjában. A belinkelés időpontjában nem volt felismerhető törvénybe ütköző tartalom. A belinkelt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése konkrét törvénytelenségre utaló információk nélkül nem várható el. Amennyiben törvénysértés jut tudomásunkra, az érintett linkeket haladéktalanul el fogjuk távolítani.

Szerzői jogok

Az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalom és az oldalon elhelyezett művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. Ezek sokszorosítása, feldolgozása, terjesztése és a szerzői jog határain túl történő bármiféle hasznosítása a mindenkori szerző vagy létrehozó írásos hozzájárulásához kötött. Az oldal letöltése és másolása csak magán célra megengedett, üzleti célú használata tilos. Amennyiben az oldalon nem az üzemeltető által létrehozott tartalom van, figyelembe vesszük a harmadik fél szerzői jogait. Az ilyen harmadik féltől származó tartalmakat különösen is jelöljük. Amennyiben ennek ellenére a szerzői jogok megsértését észleli, kérjük szíveskedjen felhívni rá a figyelmünket. Amennyiben jogsértés jut tudomásunkra, az érintett tartalmat haladéktalanul el fogjuk távolítani.

Forrásadatok a felhasznált képekhez és grafikákhoz:

Fotolia

IStock